Til Menu  

Prius privatleasing

 

Toyota Prius Hybrid privatleasing fra 3.995 kr./md.

Din køreoplevelse løftes til helt nye højder med Prius Hybrid.

Max. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. metallak, moms, serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Totalpris i leasingperioden: (36 mdr. x 3.995 kr.) = 143.820 kr. inkl. service + førstegangsydelse 30.000 kr.

 

Den nye Prius Hybrid skal opleves

Vil du være sikker på at der står en Prius klar til en prøvekørelse, når du ankommer til en af vores forretninger? Så book en prøvetur her på siden og glæd dig til en spændende tur i Prius, der bygger på fjerde generation hybridteknologi.

Den nye Toyota Prius har på alle områder taget stort fremskridt. Hybridsystemet løfter køreoplevelsen til nye højder. Brændstofforbruget har taget endnu et dyk. Og det nye design bekræfter indtrykket af en bil, der har fornyet sig selv fra inderst til yderst.

Prius 1.8 Hybrid fås fra kr. 410.315,- ekskl. lev. omk. på kr. 3.880,- og laktillæg fra kr. 6.700,- Beskatningsgrundlag fra kr. 316.971,-

Den viste model er med ekstraudstyr. Forbehold for tryk- og tastefejl.