Til Menu  

Toyota RAV4 2.5 VVT-i Hybrid - Firmabil

RAV4 2.5 VVT-i Hybrid - Firmabil

Beskatningsgrundlag fra kun 365.000 kr.

Toyotas RAV4 2.5 VVT-i Hybrid 4x2 H3 TSS firmabil, tilbydes med et attraktivt beskatningsgrundlag ved leasing gennem udvalgte leasingselskaber fra kun 365.000 kr. ekskl. metallak, leveringsomkostninger og miljøtillæg. Hybridudgaven kommer med 197 hestekræfter og er altid udstyret med automatgear. Tilvælger du firehjulstræk kan bilen trække op til 1.650 kg.

Vil du prøve en RAV4?

- Book en prøvetur her

Book en gratis køretur i en Toyota PROACE


 

Toyota BusinessPlus

Med Toyota BusinessPlus får du en bil som er verdenskendt for god, stabil kvalitet og pålidelighed samt en bil med endnu mere udstyr for pengene. Vores konsulenter hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, som passer til dit behov og økonomi.

Hos Toyota kan du vælge mellem mange typer firmabiler. Vores firmabiler er til dig, som sætter pris på kvalitet, miljø og økonomi samt komfort og køreegenskaber. Toyota tilbyder også, som eneste bilmærke, hybridbiler som firmabiler i alle størrelser og klasser.

Hybridteknologi

Toyota tilbyder en række forskellige hybridbiler der strækker sig lige fra hatchbacks til SUV'er. Hybridbilerne er kendetegnet ved at have en lav udledning af CO2 samt en grøn ejerafgift helt ned til kr. 620 pr. år.

Hybridkomponenter inkl. batteriet er designet til at holde hele bilens levetid og skal aldrig serviceres. En hybridbil har færre servicekrævende komponenter end på en konventionel motor, og bilen bremser primært med elmotoren og sparer derved også på bremserne.

Driftsikkerhed og lave ejeromkostninger

Toyotas høje kvalitet betyder en høj gensalgsværdi. Desuden sænker de pålidelige motorer og dele omkostningerne til reparationer. Sikkerhed er vores højeste prioritet. Med avanceret teknik forsøger vi at formindske ulykker på vejene samt eventuelle skader, hvis uheldet skulle være ude.

Som virksomhed er det ofte rart at budgettere med faste udgifter. Det har du mulighed for, når du tegner en Toyota Serviceaftale, hvor virksomheden for et fast, overkommeligt beløb hver måned betaler alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid. Når bilen serviceres hos Toyota, får I også gratis vejhjælp i hele Europa.