Til Menu  

  Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4418

Klar på en Hybrid-udfordring?

- Du kan vinde en Toyota Prius i en uge 

Kom forbi vores forretninger i Helsingør, Nivå og Nærum og tag imod vores Hybrid-udfordring. Vi tror, du vil blive overrasket over, hvor langt du kan køre på rent el i en hybridbil. Derudover vil du opleve, hvor nemt og behageligt det er at køre i en hybridbil. Når du kører i en Toyota Hybrid, kan du i de fleste tilfælde køre på el (ev-mode) i over halvdelen af køretiden. Det betyder, at du kører langt på literen og miljøbevidst.

Efter din prøvetur vil du modtage et certifikat, der viser dig, hvordan du kørte og hvor godt du samarbejdede med hybridsystemet. Dette resultat kan du dele med andre deltagere og se, hvem der kan køre på el i længst tid - selvfølgelig uden opladning. En hybridbil oplades nemlig under kørsel.

 

 

Tag imod vores Hybrid-udfordring og deltag i konkurrencen om en Toyota Prius i en uge

Derudover deltager alle, som skriver sig op til vores Hybrid-udfordring og samtidig tilmelder sig til vores nyhedsbrev herpå siden, i konkurrencen om brugsretten til den nye Toyota Prius i en hel uge - På den måde vil vinderen virkelig få mulighed for at hybridteknologien ind under huden og opleve dens fulde potentiale.

Vil du prøve vores Hybrid-udfordring?

Skriv dig op her.

Vælg dato