Til Menu  

Toyota Yaris Hybrid

Den populære Toyota Yaris Hybrid, der er det ideelle valg for dig som ønsker en rummelig bybil med høj komfort og sund driftsøkonomi, kan lige nu fås hos Djarlo – Toyota Helsingør, Nivå og Nærum - til yderst attraktive priser.

 

Designet er dynamisk og modelprogrammet er bredt, så der er altid en Toyota Yaris Hybrid, der passer lige nøjagtig til din personlighed. Den byder også på veloplagte præstationer og præcise køreegenskaber, så du straks føler dig hjemme bag rattet. Den nye Toyota Yaris Hybrid kombinerer imponerende lavt forbrug og CO2-udslip med suveræn kørekomfort ved bykørsel.

 

 

Yaris Hybrid H1

Fra 155.391,-

Se specifikationer

Se brochure

Se prisliste

Book Test Drive

 

 

Kvalitetsinteriør

Kom indenfor og nyd den eksklusive komfort i Toyota Yaris Hybrid. Lækkert design kombineret med nye, raffinerede materialer, velafstemte farver og bedre pladsudnyttelse giver køreoplevelsen et ekstra løft. Udstyrsniveauet er også blevet opgraderet, så den nye Toyota Yaris Hybrid giver dig endnu mere bil for pengene.

Ønsker du fleksibilitet i din hverdag, og er dit kørselsbehov under 15.000 km. pr. år, kan vi anbefale dig at privatlease din nye Yaris Hybrid.

Læs mere om Yaris Hybrid privatleasing

7 ting, du måske ikke vidste om hybrid

Se video nedenfor og bliv klogere på 7 ting grundlæggende ting, du måske ikke vidste om Toyotas hybridbiler

Toyota Hybrid - Nemt og enkelt

Du vil blive overrasket, men det at køre en Toyota Hybrid er så nemt, at selv et barn kan finde ud af det.