Til Menu  

Om BDA

Benny Djarlo Automobiler A/S er grundlagt i 1969 og har siden 1982 været autoriseret Toyota Forhandler.

Benny Djarlo Automobiler A/S råder over tre moderne forretninger beliggende i henholdsvis Nivå og Helsingør og Nærum. Herfra sælges der årligt omkring 1.250 nye og brugte biler, og i Selskabets to mekaniske værksteder bliver der udført omkring 5.000 serviceeftersyn om året.

I 1999 har Benny Djarlo Automobiler A/S opført et moderne Skadecenter i Nivå, der udfører alle opgaver inden for pladearbejde og autolakering samt kosmetisk klargøring.

Selskabets to afdelinger beskæftiger i dag 60 medarbejdere, der alle arbejder ud fra en målsætning om at levere en komplet serviceoplevelse med kundens behov i centrum.

Benny Djarlo Automobiler A/S investerer løbende i ny teknologi og efteruddannelse af alle medarbejdergrupper således, at alle til stadighed besidder den for deres funktion nyeste viden indenfor såvel produkter som teknik.

Hos Benny Djarlo Automobiler A/S kan vi altid fremvise og demonstrere de nyeste modeller og den seneste teknologi indenfor Toyotas omfattende modelprogram såvel som inden for Fiats modelprogram af både person- og varebiler.

Herudover råder Benny Djarlo Automobiler A/S også altid over et bredt udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler.


Benny Djarlo Automobiler A/S har gennem årene opbygget stor erfaring indenfor leasing til erhvervslivet, herunder specialindretning og opbygning af erhvervsbiler.

Certificeringer og godkendelser:

 

  • Miljøcertificeret i henhold til ISO 14001 siden 2008.
  • New TSM, Officiel Toyota certificering af Benny Djarlo Automobiler A/S’ eftermarkedsafdelinger.
  • Har Arbejdstilsynets ”grønne smileys” i begge afdelinger.


Per Djarlo
Adm.direktør

Kontakt afdeling
 

Nivå

Helsingør

Nærum