Til Menu  

RAV4 Hybrid - Det bedste fra to verdener

Det er over 20 år siden, Toyota lancerede den første generation af RAV4 og satte dermed standarden for den kompakte SUV-klasse. Med den nye RAV4 Hybrid har Toyota endnu engang taget et banebrydende skidt i SUV-segmentet og byder på et udvalg af teknologiske innovationer - Og hybridteknologien og RAV4's unikke karaktere danner til sammen en stærk alliance. Resultatet af denne alliance er kraftfuld køreglæde kombineret med lave driftsomkostninger og lavt CO2-udslip. 

 

Moderne og tidsløst design

Kraftfuld i det udvendige design. Raffineret og eksklusiv i det indvendige. Den nye RAV4 skiller sig ud fra det ordinære med et design, der er både moderne og tidløst.

Den nye front fanger blikket med markante Bi-LED forlygter, der fremhæver RAV4's skarpe look. Også bagtil er LED-lygter en vigtig del af RAV4’s visuelle signatur. Nydesignede alufælge fuldender indtrykket af en eksklusiv og kraftfuld SUV.

En raffineret og rummelig kabine

Eksklusive materialer og lækker finish gør kabinen til et indbydende bekendtskab. Tag plads i de nydesignede ergonomiske sæder og glæd dig til en køreoplevelse udover det sædvanlige.

Når du kører i den nye RAV4, har du en verden af muligheder foran dig. Den har god plads til fem voksne personer og et af klassens største bagagerum til fritidsudstyr, hvis I skal ud på eventyr.

Hurtigt og sikkert overblik

Midt i en overskuelig instrumentgruppe sidder en 4.2" farveskærm, som giver et hurtigt og sikkert overblik over fx ruteanvisning, energiflow og brugerdefinerede køreinformationer. Alt er koordineret med den centrale Toyota Touch® 2 skærm.

Brugervenlig teknologi

Den nye RAV4 Hybrid byder på multimedieteknologi, der er lige så avanceret, som den er let at bruge. Via en 7” touch screen giver Toyota Touch® 2 multimediesystem adgang til navigation, håndfri telefoni med Bluetooth®, MP3- og iPod-tilslutning samt bakkamera.

Bliv klogere på hybridteknologien

Se denne video og få et detaljeret indblik i teknologien bag den nye RAV4 Hybrid

7 ting, du måske ikke vidste om hybrid

Se video nedenfor og bliv klogere på 7 ting grundlæggende ting, du måske ikke vidste om Toyotas hybridbiler